Hirdetés

2017. november 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Mégsem április 11-én mutatkozik be a „HTC 10”?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Evan Blass

Friss pletykák szerint egy héttel később érkezik a fémházas, sztereó hangszórós HTC One M9 folytatása, amely elhagyhatja a sorozatnevet és az M előtagot.

A HTC kivette a részét az androidos készülékek fejlődéséből, és bár az eladási mutatói az utóbbi időkben nem túl rózsásak, sokan várják évről évre kíváncsian, hogy milyen újdonságokkal rukkol elő a neves tajvani gyártó. Tavaly némileg rontotta a One M9 megítélését, hogy a Snapdragon 810-es SoC fogyasztásban és hőtermelésben sem jeleskedett, a Snapdragon 820-ról eddig azonban csak jót hallani, és az eddigi kéminformációk szerint a folytatás már ezzel a friss rendszerchippel érkezik.


Even Blass szerint a minap publikált renderkép elárulja a „HTC 10” premierdátumát [+]

Arról is beszámoltunk már, hogy a mostanában csak HTC 10 néven emlegetett készülék elhagyhatja a sztereó előlapi hangszórókat a képernyő alatti ujjlenyomat-olvasónak helyet adva (ugyanígy tett tavaly a One A9), és a hátlap is laposabb lehet. A legfrissebb pletyka nem a küllemre, hanem a bejelentés időpontjára vonatkozik: a szivárogtatásairól ismert @evleaks Twitter-csatorna szerint a legutóbbi kémfotó már el is árulta a dátumot, csak le kell olvasni a képernyőről: a HTC 10 startja április 19-ére eshet. Az április közeledtével egyébként előbb-utóbb kiküldi a HTC meghívóit, és akkor kiderül, hogy melyik eddigi dátum tipp volt helyes.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.