HarmonyOS-sel indulhat a MatePad Pro 2

A TENAA-nál a Huawei által fejlesztgetett rendszerrel járt a márka csúcskategóriás táblagépe, amely hátrahagyhatja az Androidot.

Igen jól sikerült a Huawei MatePad Pro, csak a szokásos megjegyzést kellett hozzátenni: az Android rendszerre HMS ökoszisztéma költözött, Google-szolgáltatások nem, és nagy részük, így vagy úgy bár elérhető, ahogy azt Tudástárunkban bemutatjuk, kettővel komplikáltabb a dolog a kényelmesnél, és van alkalmazás, ami nem fut normálisan, vagy egyáltalán.


Az első MatePad Pro, tavalyról [+]

A kínai márka azonban halad előre, és már végstádiumban a MatePad Pro 2 tesztelése – ellátogatott ugyanis a 3C és a TENAA minősítőintézetekhez, hogy megjelenéshez szükséges engedélyeket kapjon, és az előbbinél a WGR-AN19 kódjelű táblagép bizony már nem Androiddal, hanem az áprilisban debütáló HarmonyOS-sel jelent meg, írja a GizmoChina. Természetesen meglesz az 5G-s variáns és akkor már a HiSilicon részleg legjava, az 5 nm-es Kirin 9000 chip us, a fenti oldal pedig 10,8" és 12,2" / 12,6"-es variációkra számít, tavasszal esélyes bejelentéssel.

Hirdetés

Előzmények

 • A Mate X2-vel indulhat a HarmonyOS mobilon

  Heteken belül itt a Huawei saját operációs rendszerének startja, és egy igazi különlegesség kaphatja meg legelőször.

 • Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?

  Lehet, hogy ez a Huawei utolsó androidos csúcskészüléke – emlékezetes lett.

 • HMS tudástár

  Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

 • Huawei MatePad Pro - méretes HMS

  Billentyűzettel és mágneses tollal is kedvező nyitóár társul a Huawei új csúcstabletjéhez, de vajon megéri a spórolás a szűkös alkalmazáskínálatért, és a kevéssé tabletes EMUI-ért cserébe?

Hirdetés