Hamarosan jön a Lollipop az Xperia Z3 családra

A Sony-ra a szokásosnál is nagyobb figyelem hárult Las Vegasban, hiszen a publikum komoly bejelentéseket várt az előzetesen megszellőztetett pletykák alapján. A japánok sajtóeseménye végül jóval szerényebbre sikeredett, ezáltal nem nehéz kitalálni, hogy a nagyobb durranásokat a barcelonai MWC kiállításra tartalékolják. A Z4 család tehát egyelőre még nem látott napvilágot, a tavalyi csúcsfamília tagjai viszont hamarosan szoftverfrissítést kaphatnak.

A Z família már évek óta piacon van, a Sony eseményén pedig Michael Fasulo, a Sony Electronics vezérigazgatója szót is ejtett az Android 5.0-ról. A CEO szavai szerint a Z3 sorozat tagjai egy hónapon belül már élvezhetik a nyalókás rendszert, a jövőben pedig a Z2 és Z1 típusú modellek is megkapják majd a legfrissebb zöld robotos szoftvert. A Sony tehát saját bevallása szerint szorgosan fejleszti a háttérben a Lollipopot, reméljük minél hamarabb örülhetnek majd valami kézzel fogható eredménynek a készüléktulajdonosok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Xperia Z4 a Postel oldalán

    Az indonéz hírközlés felügyelet jóváhagyásának megszerzése után a Sony rövidesen leránthatja a leplet az év elejére tervezett csúcsmodelljéről.

Előzmények

Hirdetés