Hamarosan jöhet az új, olcsó iPad

Néhány hónapja mutatkozott be az előző, de máris az újról beszélnek a belépő szintű iPad kapcsán.

Idén szeptemberben találkozhattunk az új, nyolcadik generációs sima iPad-del, ami jelenleg a legolcsóbb alternatíva, ha valaki Apple táblagépet szeretne venni. Persze a tablet csak nevében új, alapvető formatervét a Touch ID-val egybeépített home gombbal, az aránylag széles kávákkal és az alumínium hátlappal sok éve ismerjük, és az ára is csak az Apple rendszerén belül értelmezve olcsó, hiszen alsó hangon 135 ezer forintos összegért lehet kapni 32 GB-os belső tárolóval.

A jelenlegi változat
A jelenlegi változat [+]

A különféle források már a jövő év első felével kapcsolatban beszélnek az új generációról, állításaik szerint az alapvető forma továbbra sem változik, de vékonyabb és könnyebb lesz a gép, miközben a kijelző 10,5 hüvelykre nő: ha az Apple-logika szerint valamilyen régebbi eszköz adhatja a külső burkolat alapjait, akkor leginkább a 2019-es iPad Airre gyanakodhatunk, és túl nagy különbségre persze nem számíthatunk a jelenlegi géphez képest.

A hardver Apple A13-ra frissülhet, RAM-ból 4 GB juthat a jelenlegi 3 GB helyett, és végre a 32 GB-os alapváltozat is 64 GB-ra válthat, miközben az árat nagyjából változatlanra várják az előzetesek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPad Pro 12.9 (2020) - laptop helyett?

    Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!

  • Valóban 2018-as az új iPad Pro hardvere

    Apple A13 helyett A12Z-vel mutatkozott be pár hete a 2020-as, csúcskategóriás iPad, és nem csak lebegő tokja az érdekes.

Hirdetés