Brazíliában is felbukkant a Lumia 435

A soron következő eszköz, amelynek specifikációiról, típusszámáról, vagy éppen értékesítési nevéről valamelyik hivatalos szervezet dokumentumai alapján kapunk értesítést a Microsoft Lumia 435. A redmondiak alsókategóriás eszköze Kínában pár hete már felbukkant, most pedig az Anatel, az amerikai FCC brazíliai megfelelője nevezte meg a Windows Phone 8.1 alapú mobiltelefont, ami már félhivatalos információnak számít.

A Lumia 435 belépőszinten hódíthat

Sok minden eddig nem derült ki az eszköztől azon kívül, hogy Brazíliában a dual SIM-es, 3G-s variáns járt minősítési viziten. A készülék várhatóan 64,7 x 117,1 milliméteres házzal, 4 hüvelykes WVGA megjelenítővel, Snapdragon 200-as SoC-vel és 5 megapixeles kamerával érkezik, méghozzá a következő napokban vagy hetekben.

Azóta történt

  • Ilyen lesz a Windows 10 mobilon?

    A Microsoft egyesített platformjának előzetes bemutatását követően az átdolgozott telefonos felület állítólagos fotói is napvilágra kerültek.

  • Lumia 1330 az FCC oldalán

    Már a Mobile World Congress kezdete előtt néhány héttel megszerezte a felügyeleti szervek jóváhagyását a hathüvelykes Lumia 1320 valamivel kompaktabb utódja.

Előzmények

Hirdetés