Minuum gombsor Moto 360-ra is

A Whirlscape ultrakompakt virtuális gombsora az Indiegogo projektfinanszírozó oldalon kezdte meg pályafutását, ahol az eredetileg megcélzott alaptőke kilencszereséhez, több mint kilencvenezer dollárnyi támogatáshoz jutott. Az egyetlen sorba „összepréselt” gombsor lényegében a hagyományos prediktív szövegbevitelhez hasonló módon üzemel, mely a magyarhoz hasonló ragok és végződések tömkelegét használó nyelvekhez kevésbé ideális ugyan, de megfelelő betanítással kényelmessé tehető.

A kijelzőből csupán minimális területet igénylő Minuum gombsor nemrég a Moto 360 kerek felületére is átírásra került, mely okosóra ugyan egyelőre teljes pompájában nem is került bejelentésre. A készülék Android Wear operációs rendszere ugyan a hangalapú bevitelt helyezi előtérbe, ám bizonyos esetekben a jóval diszkrétebb csendes gépelés is hasznos lehet. A kerek felületre optimizált Minuum működése az alábbi animált képen is látható.

Azóta történt

  • Gyorsabb lett a SwiftKey

    A népszerű letölthető billentyűzet androidos változata jelentős sebességgyorsuláson esett át a legutóbbi szoftverfrissítéssel.

Előzmények

Hirdetés