Gépek gyötörték meg a walkie-talkie mobilt

Az Ulefone Armor 20WT számos minőségbiztosító teszten átment.

Kétségtelenül a 400 - 480 MHz közötti rádió frekvenciatartományon belül PPT-s adó-vevőként operáló walkie-talkie funkció az Ulefone Armor 20WT legfőbb ütőkártyája, ám ha már az ütések szóba kerültek, érdemes az 5,65"-es FHD+ panellel és a nyolcmagos MediaTek Helio G99 chippel szerelt, 12/256 GB-os konfigurációban elérhető strapatelefon külsérelmi nyomokat kivédő tulajdonságairól is beszélni.


[+]

A 381,4 grammos, sztereó hangszóróval és 10850 mAh-s, 33 watton tölthető teleppel szerelt óriás ugyanis IP68 alapon védett és az IEC 60529 standard szerint meg se kottyan neki félórás dekkolás másfél méteres vízoszlop mélyén, és az IP69K szabványra is levizsgáztatták. Ugyanígy megvan a MIL-STD-810H minősítés és másfél méteres ejtések elviselése, akárcsak 24 óra pihenés 1 méter mély (minden bizonnyal még nem megkötött) betonban.

Az Ulefone közzétett egy kedvcsináló videót az 50 megapixeles Samsung ISOCELL JN1 hátlapi és 16 megapixeles előlapi kamerával, illetve a walkie-talkie funkcióhoz lecsavarható antennával tarkított Armor 20WT strapatesztjéről, melynek része az érintőképernyő és a gombok nyomogatása százezer alkalommal, illetve az USB-C kábel kihúzása és újracsatlakoztatása ötezerszer. A tesztgépek kétezerszer terheltek rá a bedugott kábelre (és így az USB portra) négy irányból, a telefont pedig ötezer alkalommal kis magasságból leejtették, ami az ütődések mellett a rázkódásokat is teszteli.

[+]

Kétezerszer végeztek az Armor 20WT-n hajlításos terheléstesztet és másfél méter magasból kétszázszor ejtették le kontrollált körülmények között, több szögben talajt fogva. Végül a telefon működését -20 és 55 Celsius-fok között is tüzetesen megvizsgálták, nyolc órán át szórták szálló porral és háromszázszor forgatták meg egy centrifugában, az összes tesztet túlélve. A specifikáció itt olvasható, az Ulefone ajánlatát pedig errefelé lehet kosárba helyezni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés