Ezeket a köröket teljesítette az Armor Pad a kiképzőtáborban

Az Ulefone az éves vásár hetére időzítette eddigi legméretesebb strapabíró masinájának premierjét.

Megvan az az ipari, raktári, szállítmányozási és extrém terepes környezet, ahol jól jön egy strapabíró tablet, az MWC-n az Armor Pad pedig nem is szerény specifikációjával, hanem külön beszerezhető, tépőzáras rögzítőjével hívta fel magára a figyelmet. Először a csuklómra próbáltam az apróságot szíjazni, mint egy órát, és tulajdonképp ez is opció, ám az Ulefone munkatársa gyorsan megmutatta hogy kell négy ujjat becsúsztatva rögzíteni a cuccot a tenyérhez.


[+]

Ezzel egy alapszintű, IP68/69K alapon por, csepp és vízálló táblagép válik hosszútávon kényelmesen tarthatóvá vagy viselhetővé, ha úgy tetszik, és az Ulefone éves akciójával egy időben piacra került nemcsak az Armor Pad, hanem a felpattintható tartó is, amely egyébként asztali támasztékként is szolgál a lábát kihajtva.


[+]

Ezek a frappáns megoldások éppúgy vonzerőt jelenthetnek egy kis márka olcsó terméke iránt, mint az uSmart port hosszanti oldalon, amire endoszkóp vagy mikroszkópos kamera kerülhet külön megvásárolva. Ha pedig hozzáveszem a MIL-STD-810H minősítést és a leírásban a másfél méteres leejtés bírását sérülésmentesen, valamint a nedvesség, a szennyeződés, az extrém hőmérséklet, a kosz és a rázkódás elleni védelmet, jó alap az Armor Pad szívós burkolatot igénylő munka mellé.


[+]

Egy táblagépnél pedig kevésbé számít az 5 megapixeles előlapi és a 13 megapixeles hátlapi kamera minősége, aminek LED villanója zseblámpaként is használható. A nyolcmagos MediaTek Helio G25 chip 4 GB RAM-mal és 64 GB-os, bővíthető tárolóval szintén belépőcsomag, akárcsak a 8"-es, 800 x 1280 pixeles IPS panel, de ugye itt sem a tűéles kép, hanem a remélhetőleg jó fényerő a lényeg.


[+]

Meglehet odakint a sztereó hangszóró szerepe is, bár a meglévő jack kimenet talán kevésbé a profi környezet kötelező portja. A dual nanoSIM foglalattal a dual 4G adatkommunikációs plusz a kétcsatornás WiFi kapcsolat is megvan, akárcsak a B20-as LTE sáv és a VoLTE támogatása. A teljes körű Google csomag és az Android 12 felület szintén kipipálva, az utóbbi persze lehetne 13-as.


[+]

Ha hozzáveszem a műholdas egységet, a programozható gombot, a szemre jól tapadó, bár 560 grammon vaskos kivitelt és a méretes, 18 watton tölthető, 7650 mAh-s telepet, az Armor Pad érdekes kelléktára lehet mondjuk egy raktári munkásnak, eheti, 150 dollár alatti ára az AliExpressnél pedig nem tűnik vészesnek a fenti strapatulajdonságok figyelembe vételével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés