Galaxy Fold 2? Nem, Samsung W20 5G

Bemutatkozott a Samsung prémium kagylószériájának új modellje. Ami immár nem kagyló formátumú.

A Samsung W szériája hagyományosan kagyló kialakítású, méregdrága csúcsmodellekből állt eddig, de idén nem csak a nevezéktant váltották le, hanem a formátumot is. A Samsung W20 tulajdonképpen a Galaxy Fold, némi módosítással. A dupla kijelző marad, ami összecsukva egy 4,6 hüvelykes, HD+ felbontású panelt jelent, kinyitva pedig ott a 7,3 hüvelykes, 1536 x 2152 pixeles, HDR10+ támogatással rendelkező főképernyő.

A Galaxy W20 5G fehér színben is elérhető lesz.
A Galaxy W20 5G fehér színben is elérhető lesz.

Az előlapi kamerapárost is megtartották a 10 és 8 megapixeles szenzorok formájában, a hátlapra viszont nem az S10 szettje került, hanem egy 12 megapixeles normál kamera, egy szintén 12 megapixeles telés szenzor, amit egy 6 megapixeles ultraszéles lencse egészít ki. A Snapdragon 855+ lapkakészletet pedig egy 5G modem, amihez 12 GB rendszermemória és 512 GB belső tárhely jár.

A 4235 mAh-s telep 15 wattos teljesítménnyel tölthető vezetékes és vezetékmentes formában, a Bixby gomb, a bekapcsoló és az ujjlenyomat-olvasó is a helyén van, az árat viszont egyelőre nem árulták el. A készülék a napokban válik elérhetővé a China Telekom hálózatában prémium, elsőbbségi szervizszolgáltatásokkal 18 hónapig és egy évig kedvezményes kijelzőcserével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés