Galaxy blog: Fizetés az alkalmazásboltban

A Galaxy S 2 megjelenéséig a Samsung magyarországi, fzetős szoftvereket tartalmazó alkalmazásboltjáé lesz a főszerep a Galaxy blogban, az elkövetkező pár bejegyzésben az itt fellelhető játékokat vesszük górcső alá. Maga a vásárlás körülbelül 5 percet vett igénybe, de ebből négy a MySamsung fiók létrehozására ment el, maga a fizetés nagyon gyorsan megy. A vásárlás feliratú gombra kattintva az oldal átirányít minket az OTP felületére, ahol a megfelelő bankkártya adatait begépelve meg is történik a tranzakció, kezdődhet a kockulás!

Mivel szerkesztőségünkben tombol a Bejeweled-láz, a játékok tesztjét az Aces Jewel Hunt-tal kezdtük. Egy táblás játékról van szó, talán a logikai műfajba lehetne besorolni, bár olyan vészesen nem tornáztatja az agyat, egy unalmas negyed órát simán el lehet vele tölteni. A táblán drágakövek vannak, szám szerint hat típus, amelyeket mozgatni lehet a szomszédos mezőkre. Ha legalább három egymás mellé kerül, , helyettük pedig újabb köveket kapunk, és így tovább.

A drágakövek robbantgatásáért bónuszokat is kapunk, amelyekkel még effektívebben gyűjtögethetjük a pontokat. Ilyen a táblát megfordító bónusz, a dárda, amellyel egy egész sort is kiirthatunk, és a tégla, amellyel egy oszlop tartalmát radírozhatjuk ki. Ezek mellett kapunk még egy indát, amely három véletlenszerű kristályt szed ki, a háló, amellyel egy 3x3-as négyzet tartalmát üríthetjük, valamint át is változtathatunk egy típust.

Három játékmódban gyűjtögethetjük a pontokat, a classic-ban nincs semmi limit, a timed mode 2 perces játékot takar, a quick challenge pedig öt percig tart. Utóbbi kettőben egy további extrát is kapunk, a homokórával fél perccel megnövelhetjük a játékidőt. Három nehézségi fokozatban is nyomhatjuk, de igazán még a legnehezebb sem tartogat komoly kihívásokat, viszont egy unalmas buszutat simán át lehet vészelni a játékkal.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények