Galaxy blog: Előrendelhető a Galaxy S5 Qi-kompatibilis hátlapja

Az elődöknél megszokottalhoz hasonlóan a Galaxy S5 mellé is számos kiegészítőt szerezhetünk be, a különféle hátlapok és tokok között pedig olyat is találunk, mely vezeték nélküli töltésre teszi képessé az idei zászlóshajót. A megoldás a Galaxy S4-nél tapasztalhatóhoz hasonlít, a tavalyi csúcsmodell mellé is be lehetett szerezni egy speciális hátlapot, mely a Qi-szabvány támogatását hozta el a készülékhez.

A Qi-kompatibilis hátlap két eltérő formában érhető el. A Wireless Charging Cover névre hallgató termék egy sztenderd fedlapot takar, mely megjelenésében megegyezik a gyári hátlappal. A Wireless Charging S-View Flip Cover már más tészta, egy speciális hátlapról van szó, melyhez egy előlap is tartozik, ráadásul a panel védelme mellett még a kijezlő egy szegmensét is láthatjuk egy kis ablakocskán keresztül, ha rajta van a telefonon. Mindkettő modell két eltérő színben érhető el, a fekete mellett fehér színben is kaphatóak.

A Wireless Charging Cover 30 amerikai dollárért (körülbelül 6700 forintnak felel meg), a Wireless Charging S-View Flip Cover 70 amerikai dollárért (körülbelül 15600 forint) rendelhető elő. Az esetleges magyarországi megjelenésről és a várható árról jelenleg nincs információnk.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények