Galaxy blog: Galaxy S5 Experience alkalmazás

Manapság már nem újdonság, hogy a gyártók a Play Áruházat is felhasználják az új zászlóshajók reklámozásához, több esetben is találkozhattunk már az úgynevezett experience (magyarul tapasztalás, élmény) alkalmazásokkal, melyek a készülék képességeit hivatottak bemutatni interaktív formában. A Samsung legutóbb a Note 3 kapcsán készült ilyesmire, a Galaxy S5 közeledtével pedig szintén elérhetővé vált a Galaxy S5 Experience app.

Az appot elindítva egy bevezető videó fogadja a felhasználót, az azt követő menü felépítése ismerős lehet az előző Experience appot kipróbálóknak. Egy listát kapunk, melyben az újdonság specialitásairól tudhatunk meg plusz információt; minden egyes pont egy újabb menüt rejt, ahol a szöveges leírás és a videó mellett itneraktív módon is megtapasztalhatjuk az adott funkciót.

A Galaxy S5 Experience leginkább a barcelonai sajtótájékoztatón is kiemelt funkciókkal foglalkozik. Ennek megfelelően a kamera (HDR, fast autofocus és selective autofocus), az adatkommunikáció (a fejlett WiFi-modul és a letöltést györsító Download Booster), a fitnessz (lépésszámláló, pulzusmérő), az IP67-es védelem és az okos kiegészítők kaptak hangsúlyt, a More menüpont többek között egy képgalériát és a speciális kiegészítők listáját rejti.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt