Galaxy blog: Bemutató videók érkeztek

A Samsung alig több, mint egy hete rántotta le a leplet a Galaxy S5 készülékről, a Mobile World Congress-en bemutatott készülék számos újdonsággal turbózza fel az előd képességeit. A megújított hardver mellett pulzusmérővel, víz- és porálló borítással, előremutató adatkommunikációs képességekkel és fejlett kamerával érkezik, csak hogy a legfontosabbakat említsük. Az eszköz az ujjlenyomat leolvasására is alkalmas lesz, ezáltal fejlett biztonsági szolgáltatásokra lehet számítani.

A dél-koreai vállalat az új Gear családot is Barcelonában mutatta be, a Galaxy Gear utódjának is tekinthető trió tagjai Android helyett Tizen operációs rendszert futtatnak. A Gear 2, Gear 2 Neo és Gear Fit hármasfogat számos Galaxy-eszközzel képes együttműködni, a Fit utótaggal rendelkező okos karperec pedig sokak szerint az MWC legjobbja volt.

A Samsung nemrég két hosszabb felvételt tett közzé, melyeken az említett termékek láthatóak. A fenti videó a Galaxy S5 főszereplésével készült, a második filmen a Gear család tagjai mutatják meg, hogy mit tudnak.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt

Előzmények