Ilyen lesz a Galaxy F?

A Galaxy S5 premierje után rövidesen egy újabb csúcsmobillal rukkolhat elő a Samsung, mely a feltörekvő kínai gyártók legerősebb megoldásaihoz hasonlóan QHD megjelenítővel és prémium fémes burkolattal kerülhet bejelentésre. A készülékről már eddig is számtalan hírmorzsa szivárgott ki, ám a nevét illetően egyre csak találgatásokkal van tele a világháló, hiszen míg egyes források Galaxy S5 Prime vagy Galaxy Alpha néven emlegetik, addig más oldalak szerint Galaxy F lesz a végleges neve.

Az @evleaks által megosztott sajtókép ugyan az utóbbi feltételezést nem erősíti meg, ám beszámolók szerint a csúcskategóriás F sorozat betűjelét a divat, vagyis a „Fashion” szó ihlette és ezzel együtt várhatóan nem akar olyan tömegcikk lenni, mint az S-széria. A szálcsiszolt fémes burkolatok és extrém finom rajzolatú kijelzők gyártása sokkal bonyolultabb feladat és éppen ezért a kihozataluk is alacsonyabb.

Azóta történt

  • Galaxy F az FCC oldalán?

    A Galaxy S5-tel tökéletesen azonos befoglaló méretű készülék bukkant fel az amerikai hírközlési felügyelet odlalán.

  • Fotókon a Galaxy S5 mini

    A részletes adatlap megszellőztetése mellett a Galaxy S5 társaságában is lencsevégre kapták a Samsung következő minijét.

  • Galaxy F – arany színben is?

    Újabb képen is látható a Samsung Galaxy S5 rövidesen bejelentésre kerülő prémium kiadása.

Előzmények

Hirdetés