A OnePlus buktatta le a Nord2-t

Egy akció során említette meg a gyártó a felső-középkategóriás ajánlat idei folytatását.

Hirdetés

A csúcskészülékek és egy korai próbálkozás után a Nord szériával látogatott a OnePlus a zászlóshajók árküszöbe alá, és bár voltak tavaly félrelépések, speciel az utótag nélküli Nord kifejezetten jól sikerült, hiszen remek kijelző mellé szokásosan erős hardver és jó optimalizálás tartozott.


A OnePlus Nord tesztasztalunkon [+]

Aligha meglepő, hogy érkezik a folytatás, már csak a név kapcsán maradtak kérdőjelek – egészen idáig. A OnePlus ugyanis a Google-lel karöltve meghirdetett egy akciót a Stadia gaming streaming szolgáltatásra, és az AndroidPolice kiszúrta, majd gyorsan el is mentette az apró betűs részt, amely a szeptember 30-ig tartó promócióra érvényes telefonok listáját sorolja.

Az akcióban résztvevő mobilok listája a OnePlus.com oldalán - azóta a Nord2-t levették
Az akcióban résztvevő mobilok listája a OnePlus.com oldalán - azóta a Nord2-t levették (forrás: AndroidPolice)

A váratlan vendég, amely azóta szó nélkül távozott, a OnePlus Nord2 így, egybeírva, és mivel az előd tavaly júliusban érkezett és augusztusban került piacra, esélyes a folytatás nyári startja, hogy egyáltalán legyen esélye és értelme a Stadia akcióban részt venni. Az AndroidPolice még chipet is tud mondani: a publikáció a középkategóriában igen combos Dimensity 1200 bevetésére számít.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés