Fizikai játékvezérlőt tervezett a OnePlus

Ami természetesen nem csak a gyártó készülékeivel használható.

A OnePlus mindig is híres volt a hardveroptimalizálásról, teljesítmény szempontjából a legújabb csúcsmodellek is maradéktalanul alkalmasak komolyabb rendszerigényű játékok hibátlan futtatására komolyabb melegedés és hőblokkolás nélkül, akár 120 Hz-es képfrissítés mellett is, viszont a készülék kialakítása nem feltétlenül a játékélményt helyezik a fókuszba.

Sokan szeretik és igénylik a kiegészítő játékvezérlési lehetőségeket, mint az extra érintésérzékeny területek vagy a fizikai ravaszok, amelyek jelentősen megkönnyítik a kezelést, nem véletlen, hogy a dedikáltan gamer mobilok mindegyike ezt a vonalat képviseli. Úgyhogy a OnePlus tervezett egy kiegészítőt, amit mellesleg bármilyen androidos vagy iOS készülékkel lehet használni, ami nem vastagabb, mint 11,5 milliméter.


[+]

A készülékre kapcsolható, különálló ravaszok elektromos vezető szilikon felületen keresztül érintkeznek a kijelzővel, úgyhogy a kijelzővédő fóliák ronthatják az érzékenységet, de nem feltétlenül. A koncepció egyébként korrekt, de az érintkezőfelületek egy kompetetív FPS oldaláról nézve azért elég nagy területet takarnak ki a játéktérből, rengeteg más stílushoz viszont praktikus és kompakt megoldás lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés