Akciófigyelő: filléres óriásmobillal rukkolt elő a Cubot

A bevezető ajánlat tényleg kedvező és a küllemre sem lehet panasz.

Bevezető akcióban egy centtel száz dollár alatt kínálja a Cubot legfrissebb portékáját, amit pár éve nyugodtan letabletezhettek volna az utcán, lévén 6,95" képátlójú óriáskijelzőt kínál. Az AliExpressen augusztus 23-án induló bevezető ajánlat megfelezi a későbbi, 200 dolláros árat, mégis belefért a költségsapkába a nyolcmagos processzor, ha a MediaTek Helio P22 nem is számít igazi erőgépnek.

Memóriából 4 GB, tárolóból pedig 64 gigabájt jár, és az utóbbi a két nanoSIM foglalattól függetlenül bővíthető a levehető hátlap felől. A 173 x 77 x 9,35 milliméteres phablet egyébként megnyerő küllemű tárcsás kameraelrendezésével, amely 48 megapixeles főegységet, 5 megapixeles makró modult és 0,3 megapixeles fotoszenzitív szenzort kapott, LED villanóval megspékelve.


[+]

A költségsapkába a Full HD megjelenítő azért már nem fért bele: 720 x 1640 pixeles panel jár, 16 megapixeles kameralyukkal. A telep 5000 mAh-n kellően méretesnek tűnik. Az Android 11-gyel forgalomba kerülő Max 3 termékoldala itt található.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

  • Cubot KingKong 5 Pro - majomparádé

    Szívós külsővel és gigászi akkuval villog az új Cubot strapa – aztán az ember bekapcsolja.

  • Cubot Note 7 - nem robbant fel

    25 ezer forint: nem járt nálunk ennél olcsóbb okostelefon idén, ebben a ligában viszont tényleg csak az a kérdés, hogy legalább minimálisan tud-e a használhatóság tartományában létezni.

Hirdetés