Felújítva tér vissza az iPhone 13 Pro

Újonnan már nem lehet beszerezni, használtan viszont felbukkant pár Apple boltban.

Fantasztikusan jó telefon lett a két iPhone 14 Pro, ám, ha ilyen nagyzoló jelzőket használunk, kötelező hozzátenni, hogy eget rengetően drága, és az alig előrelépett 14 és 14 Plus sem éppen filléres tétel. Ilyenkor éri meg tavalyit vásárolni, csakhogy az iPhone 13 és a 13 mini maradt mindössze hivatalos kínálatban, és azok sem olcsók, míg a 13 Pro és Pro Max már nem szerezhető be az Apple-től. Vagy mégis?


[+]

A MacRumors bukkant rá az Apple német, angol, olasz és spanyol honlapján a használt és felújított iPhone 13 Pro modellekre, és ezek más piacon, így az amerikain is elérhetőek lehetnek hamarosan. A felújított iPhone-ok friss akkumulátorral és házzal, illetve egyéves teljes körű gyártói garanciával szerezhetők be, némi kedvezmény ellenében, plusz természetesen részt vehetnek az AppleCare+ programban. A gyártó szerint a készülékek tiszták és hibátlanok kívül-belül, így megkülönböztethetetlenek egy új telefontól. Nem mintha új iPhone 13 Prót meg lehetne vásárolni az Apple honlapján.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága

    A legdrágább, legnagyobb, legtöbbet tudó iPhone bizonyos szempontból túlzás, de akinek nem kell egy ekkora batár, annak a Pro verzió is pont meg fog felelni.

  • Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!

    15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!

  • Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?

    Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.

Hirdetés