H​i​rd​e​t​és

2018. február 18., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Felturbozzák a Leagoo T5-öt

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A formátum és a képarány ugyan marad, de friss, aránylag ritka szettet pakolnak a szoftver alá.

H​ir​de​t​és​

A Leagoo T5-höz volt szerencsénk, korrekt középkategóriás készülék, általános forgalmi adóval korrigálva is kedvező áron. A gyártó minden létező módon igyekezett feloldani a trójaigate okozta kétségeket; gyors, világos és kellően sajnálkozó reakciójuk biztató volt, a készülék pedig a kétséget figyelembe véve is rendben. A Leagoo úgy döntött, a meglévő alapokat tovább viszi, a hardvert viszont potensebb megoldásra cserélik, kivéve a RAM-ot, mert onnan valamiért visszavettek 1 GB-ot és a belső tárhelyet, amit lefeleztek 32 GB-ra.


[+]

Ami az Intel által jegyzett Spreadtrum SC9853i. A 14 nanométeres FinFET node-on gyártott szett először a Leagoo T5c-vel debütál, aminek teljesítménye és energiafogyasztása is javulni fog a T5-höz képest. A nyolc, maximum 1,8 GHz-es magok többmagos performansza 36%-kal, míg az egymagos feladatvégzés hatékonyság 26%-kal magasabb, mint a MediaTek még 28 nanométeres MT6750T-hez képest. A Tottenham Hotspur szponzorának készülékének paraméterei egyébként megegyeznek az alapmodellel: 5,5 hüvelykes, FHD IPS panel, előlapi ujjlenoymat-olvasó, a kamu-kétkamerát viszont egy Samsung és egy OmniVision szenzorra cserélték 13 és 2 megapixel felbontásban. Reméljük, ezúttal csinálnak is valamit, noha 129 dollárért (34 ezer forint) talán továbbra is megbocsájtható a kissé béna, ráadásul szoftveres portré mód.

Azóta történt

  • Leagoo S8 - s-eight-elen

    A Leagoo teljesítménye nagyon hullámzó, vannak egészen összeszedett, korrekt, megfelelően árazott készülékei, de a Leagoo S8 sajnos nem ilyen. Noha trójai nincs rajta. Legalábbis nagyon reméljük.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​d​et​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.