Hirdetés

Európában is versenybe száll a Realme C11

A készülék bemutatója nagyjából egybeesett a Redmi 9A és 9C premierjével, a Xiaomik viszont már itthon is beszerezhetők. De jön a Realme is.

A Realme C11 nem titkolt szándéka, hogy a Xiaomi legkedvezőbb árú ajánlataival konkuráljon, ami annyira azért még mindig nem egyszerű feladat. Egyrészt a brand már stabil pozíciót szerzett az európai és a magyar piacon is, másrészt még mindig erős ár/érték arányú megoldásokkal állnak elő, általános drágulás, infláció és adóterhek ide vagy oda. A Realme C11-nek azért lehet esélye, de az európai árakat megtippelve, pont ugyanannyiba lesz, mint egy Redmi 9A.

Sudhanshu szerint valahol 100 és 120 euró között lesz az összeg, amiért itthon már Redmi 9A-t adnak, ami egy infra vezérlővel jobb ajánlat a Realme C11-nél. A Realme viszont picit magasabb teljesítményű szettet ad a szintén 2/32 GB-os memóriacsomag mellé. De ha árazás becsúszik a Redmi 9C szintjére, akkor lesz mit mérlegelni. Méretben és képességekben nincs különbség, a Redmi dedikált makró kamerája viszont nem valószínű, hogy érvnek minősül. Az NFC viszont igen.

Azóta történt

  • Felturbózták a Realme C11-et

    És lett belőle egy Realme C12. Meglepően logikus termékmegnevezés, tekintve, hogy pont "eggyel jobbak" az új modell képességei.

  • Bővül a Realme C szériája

    A Realme C12 újra bemutatkozott, a C15 viszont új, és azért érdekes, mert a gyártó valószínűleg Európában is piacra dobja.

Előzmények

Hirdetés