Hirdetés

Fejlesztői blog a japán-svéd Androidról

A Mobilaréna törzsolvasói közül valószínűleg többen is emlékeznek a komoly sikereket elért Samsung i900 Omnia és Samsung i8510 Innov8 fejlesztői blogokra. A Samsunggal közös munkánk rendkívül sikeres volt, mert azon túl, hogy az elektronikus naplót több tízezer olvasónk követte (és nyert általa betekintést egy okostelefon szoftverének fejlesztésébe), a készülékek szoftvere minimális mértékben ugyan, de tudott finomodni, hála a nagyszerű olvasói visszajelzéseknek.

A fent leírtak miatt már régóta tervezzük, hogy újra részt veszünk egy efféle dologban, már csak azért is, mert egy kizárólag prototípusként létező telefont nekünk is nagy élmény használni, teszteni, fejleszteni. A Mobilaréna új dizájnjával érkező blogos felület pedig kiváló lehetőséget nyújt az efféle tartalmak elhelyezésére. Elsőként a Sony Ericsson Xperia X10 fog nálunk vendégeskedni, előreláthatóan egy hónapig. Igaz, itt olyan nagyon már nem tudunk beleszólni a fejlesztésbe, mivel a készülék a tervek szerint a blog futása közben piacra fog kerülni, de témánk így is akad majd bőven, az Androidra épülő készülék tálcán nyújtja magát az alapos kivesézéshez. A bejegyzések pedig a Mobilaréna stílusát és szakmai alaposságát szem előtt tartva fognak megjelenni hétről hétre... mert hol van az megírva, hogy egy blog nem lehet szakmailag korrekt és komoly hangulatú?

Bocha

U.I.: Nagyon reméljük, hogy az X10 csak a kezdet... a közeljövőben szeretnénk más készülékek fejlesztését is bemutatni, akár a Sony Ericsson háza tájáról is.

Azóta történt

Hirdetés