Hirdetés

Dizájnóraként is elérhető lesz a Honor MagicWatch 2

A Honor egyedi grafikával díszített szíjjal és hozzájuk illő számlappal mutatta be a limitált szériát.

A Honor WatchMagic 2-vel december 5-én elindult a Watch Face Global Design Contest is, amelynek keretében egyedi számlapok ütköztek meg egymással a 2000 dolláros fődíjért és nyilván az óráért, amit összesen harminc díjazott vehet át az abszolút győztesen kívül. A versenyben a Honor Band 5 is részt vett, ötvenen pályázhattak a Honor Brilliance Awardra és hárman a legtöbb lájkot bezsebelő óraszámlap címre, amiért szintén jár a szóban forgó eszköz. A nyertes pályamunkákat egyébként itt lehet megtekinteni.

További képek a galériában!További képek a galériában! További képek a galériában! [+]

A WatchMagic 2 viszont nem csak egyedi számlapokkal hívja fel magára a figyelmet, hanem egyedi grafikus dizájnnal tervezett szíjakkal és hozzájuk illő számlapokkal is, amelyeket a művészet és grafikus dizájn feltörekvő csillagai (ennél konkrétabban nem tudjuk, kik) terveztek a 42 milliméteres modellhez.

[+]

A pályázaton eredményes munkák (összesen 85 darab) februártól lesznek elérhetőek a felhasználók számára, a dizájn órák forgalomba kerüléséről és a limitált kollekció áráról viszont egyelőre nem tájékoztatott a gyártó. Itthon a 46 milliméteres, tachymeterrel díszített kiadás 67 990 forintért vásárolható meg hétfő óta, a 42 milliméteres alapmodell pedig februárban érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés