Előkerült a Meizu E3 specifikációja is

Hirdetés

A Meizu évfordulós készülékei, a Meizu 15 és 15 Plus bemutatójára a Flyme 7-tel együtt február 24-én számítunk, március 6-án pedig úgy tűnik érkezik a következő modell is, ami a Meizu E3 lehet. A kínai Hírközlési Hatóság már hitelesített a készüléket többféle memóriakiosztással, két modellszámon, amelyek a hálózati kompatibilitás tekintetében térnek csak el. A 156,8 x 75 x 7,6 milliméteres és 153 grammos házba 5,99 hüvelykes, 18:9 képarányú FHD+ panel kerül, így az ujjlenyomat-olvasó értelemszerűen nem az előlapon keresendő.


[+]

Míg a Meizu 15 és 15 Plus esetében esélyes, hogy a kijelzőbe épített megoldással találkozunk, a Meizu E3-nál a Meizu M6s-nél látott kialakítást választották, így a biometrikus azonosító a készülék jobb oldalára kerül. A lapkakészlet nem került megnevezésre, viszont nem kizárt, hogy a nyolc magot tartalmazó szett a MediaTek Helio P70-es újdonsága, amihez kiszereléstől függően 4 vagy 6 GB rendszermemóriát társítanak, 32/64/128 GB bővíthető tárhely mellett.


[+]

A hátlapi dupla kamerarendszer elrendezése az iPhone X dizájnját követi, a TENAA adatai alapján egy 12 és egy 20 megapixeles szenzorból áll szimpla LED segédfénnyel, míg az előlapi modul 8 megapixeles. A 3300 mAh-s, nem kizárt, hogy 18 wattos gyorstöltésre alkalmas akkumulátorral szerelt, Meizu E3 Android 7.1.1-re alapozott Flyme 6-os rendszerrel várható obszidián feketében, pezsgő aranyban és sötétkékben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Új csúcsmobil a Meizutól

    A Meizu alelnöke megerősítette, a Meizu X folytatást kap, méghozzá csúcshardverrel.

  • Bemutatkozott a Meizu M8c

    A cég orosz weboldalán bukkant fel az alsó-középkategóriás, Snapdragon 425-ös gép.

  • Mit üzen nekünk a Meizu?

    A cég egy különleges melléklettel közölte, hogy mikor mutatja be legújabb termékét. Vajon mit szimbolizál a sampon?

Előzmények

Hirdetés