Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Ilyen lehet a Meizu évfordulós készüléke

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Weibo

A Meizu 15 Plusról eddig annyi derült ki, hogy lesz, méghozzá a gyártó 15 éves fennállásának alkalmából, a Weibón most azonban a vélhető kialakítás is megmutatkozott.

Hirdetés

Jack Wong, a Meizu alapítója nemrég az új készülék dobozáról készült fotóval utalt rá, hogy 2018-ban különleges kiadással készülnek a cég fennállásának tizenötödik évfordulója alkalmából. A stílszerűen Meizu 15 és/vagy Meizu 15 Plus névre keresztelt készülékről nagyjából semmit nem tudunk, mindössze annyit, hogy egyik szériába sem kerül besorolásra így megtippelni is nehéz a kialakítást, vagy a piaci pozíciót. A Weibón most viszont felbukkant egy termékoldalról készült fotó, ami igen árulkodó.

Nem valami konkrét, de néhány apróság azért jól kivehető.
Nem valami konkrét, de néhány apróság azért jól kivehető. [+]

A Meizu 15 egyértelműen dupla kamerás készülék lesz, a szenzorok vertikális elrendezésben láthatóak a hátlapon, az előlap pedig közel kávamentes kialakítást kap, mindössze alul akad némi hely, feltehetően a biometrikus szenzornak. A szelfikamera viszont szinte egy az egyben a nyáron bemutatott Sharp Aquos S2 megoldását követi, így a Meizu 15 Plus esetében is belóg a megjelenítőbe, ránézésre nagyjából úgy, ahogy az Essential PH-1-nél. Eddig ennyi látszik, plusz a kör alakú, többszörös LED villanó, de érdeklődve várjuk a további konkrétumokat.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.