Egyre több helyen bukkan fel a Galaxy J1 mini

Egyre több forrás utal arra, hogy a Samsung lázasan dolgozik a Galaxy J1 még visszafogottabb változatán, ami valószínűleg nem lesz elérhető Európában (sok értelme nem is lenne). A készülékről a Zauba, valamint a Spreadtrum weboldalán is lehetett már információkat találni, most pedig a GFXBench tesztprogram árulkodott róla.


[+]

A leírás szerint az SM-J105F modellszámú eszközben egy Spreadtrum SC8830 chipset dolgozik, a négymagos processzor magjai 1,5 GHz-en pörögnek, a grafikus gyorsítást a Mali-400MP2 végzi, a rendszermemória mérete 1 GB. A mobil alsó kategóriás mivoltját a 4,3 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontású kijelző is bizonyítja, de az 5 megapixeles hátlapi és a VGA előlapi kamera is árulkodó jel.


[+]

A 8 GB-os adattárolóval ellátott telefon a tesztek alatt Android 5.1.1 operációs rendszer futtatott, valószínűleg ezzel is kerül majd forgalomba. A Zauba egyébként annyi különbséget ír a fentiekhez képest, hogy a "J1 mini" csupán 4 hüvelykes megjelenítőt kap. Hinni egyelőre egyiknek sem szabad, de jól látszik, hogy viszonylag apró készülékről beszélünk. A megjelenés időpontja még egyáltalán nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés