Egy hét múlva itt a kamerabajnok Xiaomi

A Mi 11 Ultra annyira rágyúr a hátlapi optikákra, hogy kijelzőt is tesz melléjük. Bemutató 29-én.

A Xiaomi Mi 11 jött, látott és elég meggyőző lett, de nem kevésbé drága, így aztán kis szorongással várjuk a Mi 11 Pro és Ultra megjelenését, mert biztos nem lesznek olcsók. Cserébe a piaci egyik legfejlettebb kameraszenzorát vethetik be a Samsung ISOCELL GN2 személyében, 50 megapixelen.

Már ki is szivárgott egy komplett bemutató, elárulva, hogy az Ultra modell nemcsak kolosszálisan nagy kameraszigetet és szépszámú lencsét kap hátul, hanem egy második, apró kijelzőt. Ez persze nem új dolog, találkoztunk már ilyennel, mindenesetre az apró panel és a hátlapi kamerák bevetése garantálhatja, hogy az önfotók és -videók is lehető legjobb minőségben készüljenek.


(forrás: Xiaomi)

Nyilván a Snapdragon 888 chip használata se kérdés, és most már a bejelentés dátumát is tudjuk, legalábbis Kínában, ahol szűk egy hét múlva, március 29-én hull le a lepel a Mi 11 Pro és Ultra modellekről. Figyelembe véve, hogy mostanság Xiaomi nagyon erős fotóban és videóban, a legtöbb és legfejlettebb szenzorral felvértezett csúcstelefon a kameramobilos trónt is megcélozhatja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés