Hirdetés

Egy hét múlva a Honor okosóra is bemutatkozhat

Mivel a Honor a Huawei többé-kevésbé önállóan működő, online értékesítésre hagyatkozó márkája, nem meglepő, hogy vannak az olyan termékek között komoly hardveres-szoftveres átfedések, mint a Huawei P9 és a Honor 8, vagy mondjuk a Huawei Color Band A1 aktivitásmérő, és a lényegében átcímkézett Honor Band A1. Ott van még a Huawei Band / Honor Zero, október 18-án pedig újabb taggal bővülhet a család: talán az első Honor okosórával.

A Honor S1 is bemutatkozik október 18-án
A Honor S1 is bemutatkozik október 18-án

A fenti poszter ugyan sok mindent nem árul el, az S1 névre keresztelt eszköz mindenesetre kerek óralappal és kijelzővel érkezhet, a cseppek pedig valamiféle IP-védelemre utalnak. Az, hogy a 18-ai termék egy igazi okosóra lesz, egyelőre csak tipp, mindenesetre van potenciál az ilyen ketyerék online értékesítésében, minimális marketing mellett, ez a stratégia ugyanis a Honor telefonokat roppant népszerűvé tette.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Huawei Color Band A1 - a napra lehet nézni

    A Huawei pofás ketyerével lép a filléres aktivitásmérők piacára. A Color Band A1-et nálunk feketében járt, ám elérhető trendi színekben, és mérhető vele az edzésmunka, illetve az UV-sugárzás.

  • Huawei Band / Honor Zero - amennyi kell

    Itthon Huawei Band néven kapható a kínai cég minimalista, alapvetően nőknek ajánlott okosórája, ami elérhető áron nyújt pont annyit, amennyit kell neki.

  • Huawei Watch - pontosan egy klasszikus

    Okos, gyönyörű, érzi a szívdobbanásom és gondosan felügyeli minden lépésem. Ez nem az eszményi feleség, hanem csak egy okosóra. De abból az eddigi legszebb.

Hirdetés