Kígyóharapást Vertuval

Ha akad a padláson fölösleges százmillió, Ön is lecsaphat a nyolc Vertu Signature Cobra Limited Edition butatelefon egyikére.

Hirdetés

Mi egy tech portál vagyunk, és mindenféle szenzorméretről meg órajelről beszámolunk, de valljuk be: a telefon sokaknak státusszimbólum. A világ milliárdosai pedig nem feltétlenül jelenhetnek meg a többi milliárdos által rendezett partikon valami olcsó kacattal, és a Vertu erre a célcsoportra fókuszál luxusmobiljaival, feltehetőleg busás haszonkulcs mellett.

A Vertu Signature sorozat legújabb kiszerelése egy hagyományos telefon, amelyet 439 darab, kobrát formáló rubinnal véreztek fel, mert hát ugye. A hüllő két szeme természetesen smaragdból készült. A Signature Cobra Limited Editionből összesen 8 darab készül, és némi aprópénz (40 ezer forint) előlegként való átutalása után már csak a maradék 99 milliót kell előteremteni (vagy 360 ezer dollárt), hogy a vásárlás hivatalos legyen. Ennyiért természetesen több is belefért a gyártónak egy szimpla, jelöletlen papírdoboznál: a lent látható, vélhetőleg bőr tokozás igyekszik fokozni az exkluzív életérzést.


[+]

Más kérdés, hogy ezzel a Vertuval a tulajdonos aligha fog a közösségi csatornákon kommunikálni, sem a luxusautó, a yacht, a helikopter vagy a magánrepülő pilótájaként navigálni, hiszen egy hagyományos, azaz buta telefonról van szó. Az is igaz persze, hogy akinek van ilyesmire 100 millió forintja, az feltehetőleg okostelefon nélkül is elég okos, de legalábbis az apukája az. Akinek viszont még sincs helikoptere, annak remek hír, hogy a Vertu egy ilyen légi járművel szállítja ki a Cobra Limied Edition luxustelefont. Mondjuk annak is, akinek van, bár ez esetben nem árt vele odébb parkolnia.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vertu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés