CES 2017: Kameránk előtt pózolt az új LG K-széria

Az LG-nél idén januárban nem az új okostelefonokon volt a hangsúly, a friss K-széria és a Stylus 3 szinte elbújt a koreai vállalat standján, illetve a cég kommunikációs igazgatója, Ken Hong is elmondta nekünk, hogy a puskaport alapvetően a Mobile World Congressre tartogatják, ahol bemutatkozik majd az az LG G6, amelynél valószínűleg nem a modularitáson lesz a hangsúly, de a G5 legjobban sikerült részleteit megtartja. Ott majd csinálunk is egy interjút az egyik legfelkészültebb cégvezetővel, a CES-en viszont nem igazán volt miről beszélnünk.


[+]

A K-szériára visszatérve, a specifikációjukat már megírtuk, hiszen nem az itteni sajtóeseményen rántották le róluk a leplet, viszont ugye kézbe lehetett őket venni. Magyarországon is elérhetők lesznek, de hogy pontosan mely modellek, mikor és mennyi pénzért cserébe, azt nem lehet tudni, Ken viszont hangsúlyozta, hogy bár belépőszintű eszközökről van szó, az anyaghasználatra és az összeszerelés minőségére nagy hangsúlyt fektettek, a készülékek közelítenek a G-széria szintjéhez.


[+]

A Stylus 3 kapcsán érdekes módon az volt az első gondolatunk, hogy milyen könnyű, pedig a 155,6 x 79,8 x 7,4 milliméteres kiterjedéshez a 149 grammos tömeg teljesen átlagos paraméternek számít. Ennek oka valószínűleg az anyaghasználat, a készülék ugyanis az árának megfelelő minőségű műanyagokból készült, viszont egy fokkal talán drágábbnak néz ki annál, mint amilyen a valóságban. Az 5,7 hüvelykes kijelző HD-felbontású (720 x 1280 pixel), a rendszerchip egy MediaTek MT6750. A 3 GB RAM örömteli ebben a kategóriában, a árhely mérete 16 GB, míg kamerákból 13, illetve 8 megapixeles van. Az Android a legfrissebb rajta, a 3200 mAh-s akkumulátor pedig lehet, hogy sokáig bírja majd egy töltéssel. Extrának mondható az ujjlenyomat-olvasó.

LG Stylus 3
LG Stylus 3 [+]

Utazásunkat az ASUS támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Renderképeken az LG Watch Style

    A Twitteren kiszivárgott renderképeken elvileg a jövő héten bemutatkozó LG Watch Style csodálható meg.

  • LG K4 2017 - mármint 2014?

    Az LG belépő szintű sorozata idei kiadásban is elérhető, noha az aktualizálás nem feltétlenül jelent minden területen egyértelmű fejlődést, van ahol pedig teljesen érthetetlen visszalépés történt.

Előzmények

Hirdetés