Csoki jöhet az LG G-széria helyére

Régi terméknevét frissítené a fel a dél-koreai a gyártó a sztenderd csúcsmobilok mezőnyében, a G9 pedig már a középkategóriába menne.

Koreából érkeznek az LG-vel kapcsolatos infók, főleg termékstratégiai vonalról, ami várhatóan alapos revíziót fog kapni a közeljövőben. A jelenlegi források azt állítják, hogy a G9 ThinQ már nem egy abszolút csúcskategóriás termék lesz, hanem egy Snapdragon 765-ös, Full HD OLED kijelzős felső-középkategóriás, ami annak ellenére nem kezd majd magasabb áron elődjénél, hogy 5G-támogatást és négy hátlapi kamerát kap.

Egyre több fotó jelenik meg a G9-ről az OnLeaks oldalán
Egyre több fotó jelenik meg a G9-ről az OnLeaks oldalán [+]

A G9 ThinQ fölé ugyanis még 2020 első felében pozicionálhatnak modellt, méghozzá az LG Chocolate márkanév újraélesztésével. Mindenki emlékszik még a BL40-re, ami annak idején a semmiből 21:9-es kijelzőt és nagyon megjegyezhető, felismerhető formát hozott az érintőképernyős mobilok világában?


[+]

Ezek persze egyelőre még csak "belsős forrásból származó" feltételezések, várjuk meg a G9 bemutatását, és csak utána várjunk az egykori széria friss kiviteleire.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Külön utakon jár az LG

    Az új modell teljesen új dizájnnal és formanyelvvel fog bemutatkozni, a Chocolate széria felélesztését azonban nem erősítették meg hivatalosan.

  • Új korszakot nyit az LG

    A vasárnapi bejelentés új készüléket is említ, a hangsúly viszont az új termékvonalon és megközelítésen van.

  • Az LG Velvet sem marad ki a dupla kijelzőből

    A G-széria helyét átvevő, minimalista megjelenésű mobil azért nem dob el mindent, amit az LG-től megszokhattunk, a két kijelzős használat szinte biztosan lehetőség lesz a felhasználóknak.

Előzmények

Hirdetés