Új korszakot nyit az LG

A vasárnapi bejelentés új készüléket is említ, a hangsúly viszont az új termékvonalon és megközelítésen van.

Tulajdonképpen egy új készüléket jelentett be az LG, de mindezt specifikáció vagy egyéb részletek nélkül. Ez annyiban viszont nem meglepő, hogy az új termékvonal és megközelítés lényegesen eltár az LG eddigi gyakorlatától és lényegében az iparági trendektől is. Egyelőre nem tudjuk, hogy mit értsünk jellegzetes dizájnon és tapintható elegancián, de valószínűleg azt, amit a legutóbb bemutatott formaterveken látunk.


[+]

Az LG úgy látja, a készülékeket egyre nehezebb pusztán a specifikációk és az uniformizálódó megjelenés alapján megkülönböztetni, így a továbbiakban az alfanumerikus termékmegjelölések helyett érzékletesebb megnevezéseket alkalmaznak, ami hatékonyabban segít a felhasználóknak eldönteni, hogy az adott készülékre van-e szükségük azzal, hogy a készülék karakterisztikájára reflektál. Az első modell az termékskálán az LG Velvet.

Egyelőre pont ennyit árultak el az új készülékről. A nevét.
Egyelőre pont ennyit árultak el az új készülékről. A nevét. [+]

A már bemutatott dizájnkoncepció megnevezése elvileg ragyogó simaságot (lustrous smoothness) és kitűnő minőséget kell, hogy sugalljon. Igazából, premium softness (kiemelkedő puhaság) szerepel a leírásban, de még én sem tudom elképzelni, hogy ez egy telefon esetében pontosan mit akar érzékeltetni. Mindenesetre az LG Velvet két karakterisztikus jellemzőjét igyekszik hangsúlyozni.


[+]

Feltesszük, a Bársony egy felső középkategóriás modell lesz, mivel az új marketingstratégia mondjuk nem a gyorsaságot, az erőt vagy akármi mást kommunikál az esztétikum és a smooth működés helyett. A készülékről egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy esőcseppet idéző kameraelrendezést és szofisztikált íveket kap. Meg ugye, hogy Velvetnek hívják majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Külön utakon jár az LG

    Az új modell teljesen új dizájnnal és formanyelvvel fog bemutatkozni, a Chocolate széria felélesztését azonban nem erősítették meg hivatalosan.

  • Csoki jöhet az LG G-széria helyére

    Régi terméknevét frissítené a fel a dél-koreai a gyártó a sztenderd csúcsmobilok mezőnyében, a G9 pedig már a középkategóriába menne.

Hirdetés