Az LG Velvet sem marad ki a dupla kijelzőből

A G-széria helyét átvevő, minimalista megjelenésű mobil azért nem dob el mindent, amit az LG-től megszokhattunk, a két kijelzős használat szinte biztosan lehetőség lesz a felhasználóknak.

Hirdetés

Bemutatkozott, de mégsem. A Velvet-sorozat hivatalosan is érkezik, de a gyártó egyelőre még csak fotókat, videókat, információmorzsákat közöl a felső-középkategóriás G-szériát leváltó sorozat első tagjáról, amit Snapdragon 765 rendszerchippel, 5G-vel, és igencsak megnyerő formatervvel várunk. Közben persze jönnek a kevésbé hivatalos, tippekre és egyéb forrásból származó információkra építő hírek, most például a MySmartPrice bukkant rá a koreai hírközlés által származó certifikációra, amely egy hordozható kijelzőről szól.


[+]

A vietnami gyártású, LM-G905N modellszámú eszközre, ami párhuzamban áll az G900N néven várható Velvettel, és a leírás szerint egy különálló kijelzőt takar. Úgy néz ki, hogy bár a termékszéria új lesz, megmarad egy-két jól ismert LG-s kiegészítő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Jöhet a 4G-s LG Velvet

    8-as szériás, de nem a legfrissebb Snapdragon rendszerchip mellett 20%-kal kedvezőbb árra számíthatunk az 5G-s változathoz képest úgy, hogy minden más változatlan marad.

Előzmények

Hirdetés