Cipőn is hordható az új Huawei Band 4e Active

A Honor és a Huawei rendelkezik már cipőre erősíthető aktivitáskövetővel, az új modell viszont nem csak a futóknak és kosarasoknak jöhet jól, de a biciklizőknek is.

Hirdetés

A Honor Band 4e Active ugyanazt a koncepciót követi, mint a Honor Band 4 Running, illetve a Band 4 Sport. A picike készüléktest könnyen kipattintható a szíjból, így cipőre is erősíthető. A Band 4e viszont már nem csak a futóknak és a kosarasoknak ad több és részletesebb információt, hanem a biciklizőknek is. Az algoritmus a hattengelyes szenzor adatai alapján olyan információkat is biztosít, mint futásnál a futás hossza, a lépések nagysága, a talajfogás mintája, a futás közbeni kilengés, az elrugaszkodás mértéke, a láb talajon töltött ideje, az emelkedés nagysága és a talajérintés aránya is.


[+]

Kosárlabdázóknak érdekes lehet az elrugaszkodás mértéke, az ugrások száma, magassága és időtartama. A mért adatokat a Huawei Egészség elemzi és értékeli, majd megfelelő gyakorlatokat is ajánl a technika tökéletesítéséhez. Ezt speciel a Band 5 Sport is tudta, újdonság viszont, hogy biciklizásnél rögzíti az aktív tekeréssel töltött időt, a sebességet, valamint a pedálozási ciklusok pontos számát. Amúgy evidens az alváskövetés és a mozgáshoz kapcsolódó alapadatok rögzítése. A készüléktest 6 grammos, az 5 ATM nyomástűrésnek köszönhetően pedig úszásra is alkalmas.


[+]

A Band 4e Active 0,5 hüvelykes monokróm OLED panelje már megjeleníti az értesítéseket, naptárbejegyzéseket, elutasítható a bejövő hívás, illetve elérhető a telefon megkeresése funkció is, mindez normál felhasználásnak minősül, amivel akár két hetes üzemidőt is kipréselhetünk az eszközből. Pulzus és SpO2 szenzor viszont nincs. A készülék szolid grafitfekete és dinamikus korall színben vásárolható meg január 18-tól, bruttó 8.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor Band 5 Sport - ez ilyen egyszerű

    A Honor Band 5 Sport nem sokban hasonlít a Honor Band 5-re, a Band 4 Running Editionre inkább. Az egyszerű funkciók ellenére a futók és a kosarasok valószínűleg értékelni fogják a dedikált sportmódokat.

  • Honor Band4 Running - kezdő lépés

    A futással ismerkedőknek lehet ideális a mozgáselemzést kínáló, filléres fitnesz karperec, ami értesítéskijelzésben elvérzik, alapvető aktivitáskövetésre viszont jó.

Hirdetés