CES 2019: A kalauz a Hisense-hez is beugrott

Bár márciusban, Kínában fogják piacra dobni, az európai, májusi tervek is még csak előzetesek, amerikai megjelenésről pedig egyelőre szó sincs, azért a Las Vegas-i CES-en jelentette be a Hisense első kameralukas mobilját, az U30-at.


[+]

Egy 6,3"-es, FHD+ felbontású, O-Infinity panellel szerelt ketyeréről van szó (ez vajon egy és ugyanaz, mint a Samsung Infinity-O?), ami nem sok kávát hagyott az előlapon, bár azért a 20 megapixeles előlapi kamera kivágása egész méretes, vagy csak a Huawei/Honor oldotta meg kicsit ügyesebben.


[+]

Akárhogy is: az U30 egy középkategóriás ajánlat, ahhoz passzoló, nyolcmagos Snapdragon 675 lapkakészlettel, 6/128 és 8/128 GB-os kiszerelésekkel, és méretes, 4500 mAh-s teleppel. Az üzemidőre így várhatóan nem lesz panasz, igaz, ez röpke kétperces ismerkedéssekkel sose derül ki helyben, a HiSense munkatársa pedig hangsúlyozta: erősen bétás szoftver fut még az U30-on, de legalább Android 9 Pie alapokon.


[+]

A 2D-s arcazonosítással és hátlapi ujjlenyomat-olvasóval felvértezett phablet valódi marhabőr hátlapot kapott, aminek nem csak a tapintása, hanem tapadása is kellemes, a sok fém és üveg mobil után határozott biztonságérzetet adva első fogásra.


[+]

Errefelé 48 megapixeles főkamera tevékenykedik (valamiért ez kötelező kellék az előlapi kameraluk mellé), 5 megapixeles segédrendszerrel (alighanem a portrémódhoz). Az árakat egyelőre nem sikerült kideríteni, de igazából úgyis majd az esetleges európai bejelentés hoz mifelénk releváns információt ebben a tekintetben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés