Hirdetés

Budapesten nyílik az első európai Realme bolt

Várhatóan egy sor remek ár/érték arányú készülék lesz elérhető a Lurdy Házban.

Hirdetés

A 2018-ban Realme márka előbb Indiát hódította meg, újabban pedig mifelénk záporoznak jobbnál-jobb ajánlatai, legyen szó egy GT csúcskészülékről, egy középkategóriás mesterről vagy egy olcsóbb telefonról. A tudás és az ár mellett ezek a telefonok általában küllemben is kiemelkednek. A márka gyors fejlődését bizonyítja, hogy India 2020-ban kapta első fizikailag meglátogatható boltját, és Madhav Sheth tavaly több száz további üzlet megnyitását ígérte az elkövetkező időszakra.


A Realme GT 2 Pro itt Barcelonában, fent pedig magyar pázsiton [+]

A GT 2 modellek az MWC-s megállón túl madridi, kölni és párizsi villámhelyszíneken is felbukkantak – no persze szerkesztőségünkben – a márka első hivatalos európai boltja azonban Magyarországon nyílik, méghozzá a budapesti Lurdy Házban. Pontos dátumot még nem hallottunk, azt viszont igen, hogy a márka akciókkal és rangos vezetőkkel kívánja a boltot megnyitni, és stratégiailag van értelme Közép-Kelet Európában indítani, ahol az ár/érték arányra különösen érzékeny a vásárlóréteg.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme GT 2 - aláírjuk

    A Realme GT 2 nem sokat változott az elődmodellhez képest, továbbra is rendkívül versenyképes minden szempontból, grátisz környezettudatos, legalábbis a hátlap.

  • Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek

    Nagyon erős az árverseny a felső-középkategóriában, de a Realme egy stabil, versenyképes alternatívát dobott be a piacra, ami ráadásul még jól is néz ki.

Hirdetés