2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Bőrhatású hátlappal érkezhet a Honor 8X Max

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: TENAA

Mármint Huawei márkanév alatt. A készülék félreérthetetlenül a Honor 8X Max, de valószínűleg a Huawei Nova sorozatban várható az új textúra.

Hirdetés

A kínai Hírközlési Hatóság adatbázisában mindössze képanyag formájában tűnt fel egy új Huawei készülék, ami két szempontból is érdekes. Egyrészt 99,9%-os valószínűséggel tökéletesen meg fog egyezni a Honor 8X Max-szal, azt az apróságot leszámítva, hogy a hátlapra Huawei márkanév kerül. Másrészt a hátlap manapság (!) egészen egyedi kialakítást kap. De nyilván nem a bal sarokban vertikálisan rendezett kettős kamerarendszer, vagy az AI Camera felirat miatt.


[+]

A fehér színvariáció esetében nem annyira hangsúlyos a kép alapján, de a fekete modellnél egyértelműen látszik a bőrhatású kidolgozás, amit varrás-mintázat is díszít. Sem a valódi bőr hátlap - lásd LG G4, sem a bőrhatású plasztik hátlap (a Samsung Galaxy Note 3 "varrással" és a Galaxy Note 4 és Note Edge) nem újdonság, a jelenlegi trendeket ismerve viszont mégis egyedi megjelenést kölcsönözhet a feltehetően szintén 7,1 hüvelykes, könnycsepp alakú szenzorszigettel rendelkező panellel szerelt eszköznek.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.