Bizarr kameraszigettel érkeztek meg a P50 Pro első renderképei

Úgy tűnik, még mindig van kreativitás a lencseelrendezésben – no de mekkora lencsékről van szó?

Március végére tippelik a Huawei P50 Pro bemutatóját, és áprilisra a kínai értékesítés kezdetét, méghozzá HarmonyOS operációs rendszerrel a fedélzeten. Még kijelzővédő üveg is lebukott, amely négy oldalon lekanyarodó védelmet vetít előre, igazán jó minőségű és legalább részben megbízható forrású renderképek viszont még nem jöttek. Eddig.


(forrás: OnLeaks / Voice) [+]

Nos, elsőre biztosan mindenkit meglep a gigászi, dupla kamerarész hátul, egyfelől a jókora mérete, másfelől pedig az optikák alacsony száma miatt. Nyilván nem érdemes az efféle rendereket készpénznek venni, de végül csak azzal a kolosszális kamerasarokkal jött a Galaxy S21 Ultra, amit hónapokkal korábban  előrevetítettek.


(forrás: OnLeaks / Voice) [+]

A Huawei eddig is méretes főkamerát és ultraszéles szenzort használt, és ha mindkettő tovább növekedik, akkor egy nagyfelbontású főkamera akár egymaga letudhatja a komolyabb szintű előre történő zoomot, ami a P40 Pro esetében még 3x-os szenzorzoom esetében is elég jó volt. De kit tudja: akár valamiféle ügyes mozgó zoomlencse is bekerülhet a képletbe.


(forrás: OnLeaks / Voice) [+]

Ami az előlapot illeti: az hasonlít az elődre a szinte széltől-szélig tartó képernyővel négy oldalon, csak talán még kevesebb a káva, kamerakapszula helyett pedig szimpla lyuk vehető észre középen. Az OnLeaks nem a vízből vette ki az oxigént, hanem kiszivárgott CAD fájlból dolgozott, mely alapján 159 x 73 x 8,6 milliméteres házra számít. Persze, a kiszivárgott részletekhez az igazi P50 Prónak is lehet még egy-két szava...

Azóta történt

  • Renderképeken a Huawei P50 is

    A jó hír, hogy a kijelző sík felületűnek tűnik, az érdekes pedig az, hogy vajon tényleg ilyen lesz a kamerapanel a hátlapon.

Előzmények

Hirdetés