Bemutatkozott a Sony Xperia XA2 Plus

Hirdetés

Ha valaki továbbra is szereti a Sony LoopSurface dizájnját, ami határozott éleket, sík elő- és hátlapot, valamint klasszikus Sony bekapcsológombot jelent, annak jó hír, hogy a Sony Xperia XA2 Plus pont ilyen. Kivéve, hogy már OmniPresence-nek hívják. Minden Sony-ra jellemző formai elem megmaradt, kivéve a hatalmas kávákat. A modell lényege ugyanis a 6 hüvelykesre növelt, 18:9-es képarányú, FHD+ felbontású panel. Elképesztően izgalmas lett volna, ha a japánok megtartják az XA2 5,2 hüvelykes méretét, de modern arányokkal, viszont az XA2 Plus még így is kisebb, mint az XA2 Ultra. De jóval nagyobb, mint az eredeti modell.


[+]

A készülék 157 x 75 x 9,6 milliméter és 205 gramm lett, teljes fém burkolatban, viszont az akkumulátorkapacitás is nőtt a kijelzővel együtt: 3580 mAh-val gazdálkodik a Smart Stamina mód. Tölteni továbbra is Qnovo adaptív gyorstöltéssel, Quick Charge 3.0 szabvány szerint lehet Type-C porton.


[+]

Minden más maradt: a 23 megapixeles MotionEye főkamera széles látószögű lencsével, a 8 megapixeles előlapi szenzor szuperszéles látószöggel és a Snapdragon 630-as szett, de már 4 GB RAM-mal, illetve elérhető lesz 6/64 GB-os memóriakiosztásban is. A belső tárhely továbbra is bővíthető. Az áráról egyelőre nincsenek információk, a színopciók között viszont feltűnik egy zöldnek nevezett, igazából pisztáciának látszó árnyalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra duplateszt

    Szinte mindenben fejlődött az XA széria új generációja, de főleg az üzemidő és az ujjlenyomat-olvasó jelentős a friss hardveren és néhány, egyébként pozitív apróságon kívül.

Hirdetés