Bemutatkozott az LG G4c és G4 Stylus

Hirdetés

Hivatalosan is bemutatta legújabb készülékeit az LG. A G4 Stylus és G4c a középkategóriás eszközök között próbálnak szerencsét, és ahogy a vállalat fogalmazott, mindkettő igen kivételes árazásban részesül majd.

LG G4 Stylus és G4c
LG G4 Stylus és G4c

Ami a G4c-t illeti, ez lett a G4 zászlóshajó kistestvére, amibe egy 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelző került. Ugyan az LG nem nevezte meg a chipset pontos típusát, a négymagos, 1,2 GHz-re skálázott processzorból könnyen lehet a Snapdragon 410-re következtetni. A masina belsejében 1 GB RAM és microSD-vel bővíthető 8 GB-os adattároló lakozik, ugyanúgy, ahogy az elődmodellben is láthattuk. Az előlapon egy 5, a hátlapon pedig egy 8 megapixeles fényképezővel lőhetünk képeket. A szerkentyűt 2540 mAh-s akkumulátor látja el energiával, a szoftveres felületet pedig az Android Lollipopra épülő LG UX 4.0 biztosítja.

LG G4 Stylus
LG G4 Stylus

A G4 Stylus nem sokban különbözik az előbbi mobiltól, kijelzője ugyanúgy 720p felbontású, ám a pixelek már egy 5,7 hüvelykes kijelzőn terülnek el. A 9,6 milliméter vastag és 163 grammos testben a telep is nagyobb, immár egy 3000 mAh-s akku biztosítja az energiaellátást. Rendszermemóriából 1 GB, flash tárolóból 8 GB-os jutott (microSD támogatás adott), ezen ugyanúgy Lollipop fut, a hardver viszont különböző, a 4G-s változatban Snapdragon 410, a 3G-s variánsban pedig 1,4 GHz-re skálázott, nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek chipset duruzsol. Kamera tekintetében az G4c-nek látottakra, azaz 8/5 megapixeles szenzorokra kell számítani.


Teljes lett a család

A G4 Stylus szürke és fehér, a G4c pedig szürke, fehér és arany színekben debütál majd. Mindkét eszköz rendelkezik 802.11a/b/g/n szabványú WiFi-vel, Bluetooth 4.1-gyel, NFC-vel, A-GPS-szel (GLONASS). A phabletbe az LG lézeres autófokuszt is szerelt, sajnos ez a G4c-ből kimaradt. Megjelenési időpontról nem esett szó, ám annyit már lehet tudni, hogy a G4c külföldön 249 euróba (76 ezer forint), a G4 Stylus pedig 349 euróba (106 ezer forint) kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

Előzmények

  • LG Joy - memóriazavar

    Az LG jelenlegi legolcsóbb okostelefonja a Joy névre hallgató modell, aminek legnagyobb problémája a memória méretében keresendő, emellett a kétmagos processzor sem túl erős.

  • LG Spirit 4G LTE - görbe árnykép

    Az LG kompakt középkategóriása szemrevaló, pillekönnyű és még egy kicsit meg is hajlított, két hiba azonban ront az ígéretes összképen.

  • LG G Flex 2 - (sz)ívlapát

    A második ívelt telefonja sokkal jobban sikerült az LG-nek, mint az első, pedig az sem volt rossz. Most viszont elvileg minden tényleg a helyére került, a végeredmény impozáns, de nem tökéletes.

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

Hirdetés