Újabb képen a dupla kijelzős LG V10

Az LG egy olyan készüléken dolgozik, ami két kijelzővel rendelkezik, ráadásul mindkettő az előlapon helyezkedik el. A mobilt egyelőre V10 néven emlegetik, és már az IFA kiállításon Ken Hong is mondta nekünk, hogy valami "nagy dologra" kell készülni. A dél-koreaiak újdonsága október 1-jén lepleződhet le, ekkor tartja ugyanis sajtóeseményét a cég. Addig viszont még számos információ napvilágot lát majd, ilyen például az az internetre felkerült kép, ami a phablet elejét ábrázolja. A fotón jól látható az a másodlagos kijelző, ami az egész szerkezet egyik legnagyobb különlegessége lehet, felül pedig szoftveres ikonok helyezkednek el, melyeket könnyen el lehet majd érni.

A másodlagos panel egyébként a 2010-ben megjelent Samsung Continuumra emlékeztet, ami egy plusz, 1,8 hüvelykes, 480 x 96 pixel felbontású AMOLED megjelenítővel rendelkezett. A masina sosem lett bestseller, így kérdés, hogy az LG mire megy majd ezzel az ötlettel. Az mindenesetre biztos, hogy a V10 abszolút a felső kategóriát képviseli majd, hiszen a TENAA is jóváhagyta, a leírás szerint pedig 5,7 hüvelykes, QHD felbontású (elsődleges) kijelzővel kerülhet forgalomba. A hátlap alatt egy hatmagos processzorral ellátott Snapdragon 808 chipset dolgozik, a kamera 16 megapixeles, amit dupla ledes villanó és lézeres fókusz segít. RAM-ból 3 GB, belső tárhelyből pedig 64 GB jár, utóbbit microSD kártyával lehet bővíteni. A V10 az első olyan készülék lesz az LG életében, ami ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, ezt a hátul található home gombba építi a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Magyarországra érkezik az LG V10

    Január végétől érhető el itthon, hivatalos forgalmazásban az LG különleges phabletje, amely a mi tetszett plecsninket is elnyerte dupla kijelzőjével és előlapi kameráival.

Előzmények

  • Október 1-jén lesz az LG nagy eseménye

    A dél-koreai gyártó az IFA kiállításon nem rukkolt elő új mobillal, helyette New Yorkban tartanak egy sajtótájékoztatót, melyen egy dupla kijelzős készülék mutatkozhat be.

  • Részesedést vásárol a Google az LG-ből?

    A vad pletykákat a gyártó tagadja és bejelentette, hogy 900 millió dollárt fektet egy új Plastic OLED gyártósor felhúzásába.

Hirdetés