Képeken látható az LG Class

Hirdetés

Már az LG is fotón mutatta meg a hamarosan érkező készülékének hátsó részét, amiről minden bizonnyal szeptember 21-én, azaz holnap hullik majd le a lepel. A telefon a képek és a pletykák tanúbizonysága alapján fém házzal láthat napvilágot, méghozzá a középkategóriában. Most újabb részletek szivárogtak ki a specifikációkkal kapcsolatban, amiből sejthető, hogy nem ez lesz az a mobil, ami 5,7 hüvelykes kijelzővel és H740 modellszámon a GFXBench adatbázisában felbukkant.


[+]

Az LG Class egy új irányvonalat indíthat el a dél-koreai gyártó életében, főleg az anyaghasználat, és a láthatóvan megváltozott formaterv miatt. Az állítólagos leírás szerint az újdonság 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel debütál majd, amit egy Qualcomm Snapdragon 410 SoC hajt meg.


[+]

A 2 GB RAM és a 16 GB-os belső tárhely szinte már biztosra vehető, mint ahogy az is, hogy az LG továbbra is lehetőséget biztosít majd a microSD-vel való bővítésre. A hátlapi fényképezőgép 13, az előlapi pedig 8 megapixeles, egyebet nem lehet tudni a szenzorokról.


[+]

A 142 x 71,8 x 7,4 milliméteres készülék bemutatására tehát nem kell már sokat várni, kíváncsian várjuk, hogy ez a kütyü mennyire fogja majd felkavarni az állóvizet, illetve mekkora lendületet hoz majd az LG-nek, és milyen kihatással lesz ez a jövőben leleplezésre kerülő modellekre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Marshmallow rendszert kap az LG Zero

    Az eredetileg Class néven debütált, középkategóriás készülékre is el fog jutni az Android 6.0, Dél-Koreában már le is lehet tölteni az verziót.

Előzmények

Hirdetés