Bemutatkozott az Alcatel 7

Hirdetés

Három hete mutatkozott be az Alcatel 5V, de máris itt a következő premier, a TCL kezében lévő márka legújabb terméke az Alcatel 7. A nagy számozás értelemszerűen utal a méretes kijelzője, 6 hüvelykes, Full HD+ felbontású LCD panel ücsörög elöl, notch nélkül. Odabent a MediaTek MT6763T, ismertebb nevén Helio P23 dolgozik, szokásos módon kétszer négy Cortex-A53-as maggal, Mali-G71MP2-es IGP-vel, sajnos azonban csak 2/32 GB-os memóriacsomaggal: ez utóbbi legalább bővíthető microSD-vel.


[+]

A 4000 mAh kapacitású akkumulátor a cég állítása szerint akár 28 órás beszélgetési időt vagy 10,5 órás videóstreamet tesz lehetővé egy feltöltéssel, normál használatban nyilván bele fog férni némi fotózás a 12 + 2 megapixeles hátlapi kamerapárossal vagy a 8 megapixeles szelfikamerával, ami nem mellesleg arcfelismerős feloldásra is alkalmassá teszi a telefont. Az Android Oreo 8.1-es verzióval futó készülék 179 dolláros, azaz 50 000 forint körüli áron indul az amerikai piacon.

Előzmények

  • Nemsokára visszatérhet a Palm

    Legalábbis a Palm brand a licencbirtokos TCL Corporation berkein belül. Egy okostelefon Android 8.1-gyel járt minősítési viziten.

  • BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő

    Egyáltalán nem friss alapokra épül, de masszív, strapabírónak hat, mellette pedig elegáns, így szinte biztosan megtalálja a vevőkörét, ami szokás szerint elég szűk, de hűséges.

  • Alcatel Idol 5 - az ára a mentsvára

    Szép küllem, elhagyott sztereó hangszóró, letisztult szoftver, elöregedett hardver – az Idol 5 az ellentmondások telefonja, kellemes árképzéssel.

Hirdetés