2019. március 27., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Autó+mobil rovat

Vodafone 360 H1: LiMo alapokon

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Vodafone Press

A Vodafone bemutatta a LiMo alapokon nyugvó Sasmung H1 készüléket, mely az első Vodafone 360 kompatibilis készülék is egyben.

A Vodafone csoport hivatalosan is útjára indította közösségi megoldását Vodafone 360 néven, melyhez exkluzív készülékek is készültek. A Vodafone 360 tulajdonképpen nem egyetlen új szolgáltatás, hanem azoknak összessége, melyek telefonról és számítógépről egyaránt elérhetőek. A megoldás alapja egy egyesített névjegyzék, mely a Facebook, Windows Live Messenger és Google Talk kapcsolatokat, később pedig a Twitter, Hyves és studiVZ partnereket is összefogja, és egyszerű kommunikációt, valamint pillanatnyi tartózkodási hely megosztást is lehetővé tesz. A Vodafone 360 emellett játékok, alkalmazások és zenék letöltését is kínálja, ráadásul ez utóbbit svédasztalos módszerrel a több int egymillió zeneszámot tartalmazó katalógusból. A Vodafone 360 az év végéig nyolc európai országban lesz elérhető, de ezek listája egyelőre nem ismert.

Hirdetés

A Vodafone 360 szolgáltatáshoz exkluzív, LiMo (Linux Mobile) készülékek is tartoznak, melyeket a Samsung készített a vörös szolgáltató számára. A Vodafone 360 H1 elsősorban a multimédia szerelmeseinek készült, hiszen a 115,9x58x12,9 milliméteres és 134 grammos készülék, 3,5 hüvelykes AM-OLED érintőkijelzőt, 5 megapixeles autofókuszos kamerát, GPS, WLAN és sztereó Bluetooth modult, 16 GB belső memóriát, 3D menürendszert és 3D Vodafone 360 névjegyzéket valamint HSDPA átviteli képességet is kínál.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.