Új Vodafone modellek érkeztek

A Vodafone számos új készülékkel bővítette kínálatát, melyek között rendkívül olcsó és kifejezetten üzleti készülékek is szerepelnek. A legkisebb modell a Vodafone 340, mely 1,8 hüvelykes kijelzővel, VGA kamerával, EDGE átviteli képességgel, OperaMini böngészővel, email és MMS támogatással, valamint fekete, rózsaszín és fehér cserélhető hátlappal rendelkezik. A Vodafone 533 csúszka egy egyszerű divatmodell, mely 1,3 megapixeles kamerát, FM rádiót, bővíthető memóriát és sztereó Bluetooth támogatást is kapott, ráadásul számos különböző változatban is elérhető lesz. A Vodafone 533 „Crystal” Swarovski kristályokkal, a „Lady” Tomek Sadurski művész motívumaival, a „Red” pedig vörös fémes megjelenést kapott. A kerekded szélű Vodafone 540 már a középmezőnyben fog indulni 2 hüvelykes kijelzővel és 2 megapixeles kamerával, mely mellett FM rádiót, zenelejátszót, Opera Mini böngészőt, valamint MMS és email támogatást is kínál majd.

Az érintőkijelzős modellek közül a legolcsóbb a Vodafone 541 2G Touch lesz, mely 2,4 hüvelykes, 240x320 képpontos érintőkijelzőt, 1,3 megapixeles kamerát és FM rádiót kínál majd fekete vagy rózsaszín köntösben. A Vodafone 840 3G Touch már lényegesen nagyobb, 2,8 hüvelykes, 240x320 képpontos érintőkijelzőt, 2 megapixeles kamerát és 3G átviteli képességet kínál ezüst-homok, fehér és rózsaszín árnyalatokban. A frissen leleplezett készülékek közül a legnagyobb tudású a fekete Vodafone 1240 lesz, mely teljes QWERTY gombsort, 320x240 képpontos megjelenítőt, 2 megapixeles kamerát és HSDPA átviteli képességet is kínál.

Azóta történt

  • Vodafone 360 H1: LiMo alapokon

    A Vodafone bemutatta a LiMo alapokon nyugvó Sasmung H1 készüléket, mely az első Vodafone 360 kompatibilis készülék is egyben.

  • ZTE mobil MTV logóval

    Az amerikai FCC oldalán bukkant fel először a Vodafone számára készített, MTV logóval ellátott mobil.

Előzmények

Hirdetés