LG GM750 a Vodafone számára

Az LG és a Vodafone közösen mutatta be a kompakt kialakítású Windows Mobile 6.5 Professional operációs rendszerrel szerelt LG GM750 készüléket. A jövevény 3 hüvelykes, 240x400 képpontos érintőkijelzőt, S-Class kezelőfelületet, 5 megapixeles autofókuszos kamerát, 7,2 megabites HSDPA letöltési és 2 megabites HSUPA feltöltési sebességet, GPS, WLAN és sztereó Bluetooth modult, microSDHC kártyahelyet, 528 MHz-es Qualcomm processzort és 1.000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A készülék specifikációjának legérdekesebb pontja a WLAN modul jelenléte, mely korábban a szólaltatóik kérésére tervezett készülékekből rendszerint hiányzott, ám a T-Mobile mellett a Vodafone is kezdi belátni, hogy felesleges szemben úszni az árral, hiszen sok esetben az ügyfelek egyszerűen nem hajlandóak WLAN helyett adatcsomagot használni. Ilyen lehet például a céges belső hálózatok elérése, vagy a külföldi használat is.

Azóta történt

  • Fotón az Android alapú LG Etna

    A Vodafone kínálatában lesz először elérhető a QWERTY gombsorral szerelt Android alapú LG Etna.

  • Új Vodafone modellek érkeztek

    A vörös szolgáltató számos saját modellel bővítette kínálatát melyek között rendkívül olcsó és QWERTY gombsoros üzleti modellek is szerepelnek.

  • Vodafone 360 H1: LiMo alapokon

    A Vodafone bemutatta a LiMo alapokon nyugvó Sasmung H1 készüléket, mely az első Vodafone 360 kompatibilis készülék is egyben.

Hirdetés