Karbonsemleges, fekete és kriptóval is megvehető: frissült a Nothing Ear(1)

Technikai változásokról a fülhallgató kapcsán nem olvashatunk, de minden másról igen.

Eddig sem volt kérdés, hogy Carl Pei egy zseniális marketinges, aki egy TWS-fülhallgatóval induló márka köré is olyan előzetes hírverést tud társítani, amit sokkal komolyabb termékeket forgalmazó cégek is megirigyelnének, most pedig ez a vonal folytatódik, lényegében az új, fekete szín köré húztak fel egy vaskos sajtóközleményt.


[+]

Semmiben nem változott a technikai specifikáció, tehát az általunk tesztelt Nothing Ear(1)-gyel megegyező kényelemre, hangminőségre és üzemidőre kell számítani, az érdekességek sorában egyéb dolgok sorakoznak. Karbonsemlegessé vált a gyártás, a CO2e (üvegházhatású gázok) emissziója pedig szintén fel van tüntetve a dobozon: 1,78 kg a teljes termékre. A másik ilyen hír, hogy mostantól kriptovalutával is lehet fizetni a termékért, igaz, nem közvetlenül Bitcoin, Ethereum, USD Coin vagy Dogecoin árak vannak megadva az euró mellett a gyártói oldalon, viszont maga a Nothing tudja beváltani ezeket a valutákat a vásárlás előtt, aktuális árfolyamon.


[+]

Az első 100 darab fekete kivitelű Nothing Ear(1) egyedileg számozott lesz, de aki online rendel, az ne várjon gravírozott, sorszámos tokot, ezeket december 4-én, Londonban (Seven Dials, Covent Garden) lehet majd megvásárolni. December 13-án indul az online értékesítés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés