Bemutatkozott a Moto E6s

Középkategóriás kvalitásokkal és motós stílusjegyekkel indul az újdonság, ami jelen állás szerint Európában is kapható lesz.

Volt már korábban is Moto E6s, egész pontosan az indiai piacon került forgalomba ilyen néven mobil, az viszont a Moto E6 Plus átnevezéseként került forgalomba, és nem sok köze van a globális Moto E6s-hez, amit frissen mutatott be a gyártó, és amivel Európában mi is találkozhatunk majd, remélhetőleg a nem túl távoli jövőben.


[+]

A készülék előlapján 6,1 hüvelykes IPS panel jelenít meg egész pontosan 720 x 1520 pixelt, a készülékház műanyag, és vízlepergető képességgel rendelkezik. Hardveres alapjait a nyolc Cortex-A53 magra építő MediaTek Helio P22 rendszerchip adja, amihez 2 GB RAM és 32 GB-os belső tároló tartozik. A teljes értékű Android 9.0 Pie rendszer jó eséllyel nem fog bővelkedni a memóriában, viszont a tárhely legalább bővíthető, akár 256 GB-os kártyát is befogad a mobil.

[+]

A hátlapi kamerarendszer fő egysége a 13 megapixeles, f/2,2-es fényértékű lencsével szerelt normál széleslátó, ami Full HD-s, 30 fps sebességű videókat is képes rögzíteni. Mellette a bokeh-módhoz szükséges mélységszenzort, illetve a ledes vakut láthatjuk. A hátlapon a szokásos, Moto logóba integrált ujjlenyomat-olvasót fedezhetjük fel. Elöl, a kávák ellenére jelenlévő noccsban 5 megapixeles kamera kapott helyet.


[+]

3000 mAh kapacitású a beépített akkumulátor, ami a többi paraméter ismeretében nem rossz, viszont a töltési lehetőségek a gyári 5W-os adapterre korlátozódnak, és a csatlakozó is még a régi microUSB-iskolát követi. Szerencsére nem maradt ki a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, a 4.2-es Bluetooth és a 2,4 GHz-es, b/g/n szabványokat támogató Wi-Fi, az NFC-t azonban hiába keressük majd a menüben. A kék és piros színekben piacra kerülő mobil árát egyelőre nem tudjuk, viszont a valamelyest hasonló specifikációkkal bíró, indiai E6s duplázott memóriával is 30 000 forint alatt maradt: reméljük, hogy az európai árazás sem száll majd el.

Azóta történt

  • Olcsó Huawei-újdonságok bukkantak fel

    Belépőszinten is a HMS-re támaszkodhat a gyártó, méretes kijelzővel és akkuval, illetve remélhetőleg kedvező árral csábítják majd a potenciális vevőket.

Előzmények

Hirdetés