Bemutatkozott a Honor X20 SE

MediaTek Dimensity 700 rendszerchip, 6,6 hüvelykes Full HD+ kijelző és 22,5 wattos gyorstöltés jutott a középkategóriás Honorba.

Nagyon úgy néz ki, hogy az új, valóban független Honor a felső-középkategóriás belépője után lépni fog a csúcsmodellek irányába is, ám mielőtt ez megtörténik, ismerkedjünk meg frissen bemutatott, olcsóbb modelljükkel, a Honor X20 SE-vel. Az 50-es széria alá lőve a gyártó MediaTek Dimensity 700 rendszerchipet kínál a felhasználóknak 6 vagy 8 GB RAM-mal és 128 GB-os tárhellyel, ám microSD-bővítés nincs.


[+]

A dual 5G standby (2x nanoSIM) okostelefon kijelzője 6,6 hüvelykes, Full HD+ felbontású, és bár korábban volt szó 90 Hz-es képfrissítésről, ez a hivatalos termékoldalra már nem került ki, és amíg ellenkező információt nem kapunk, úgy kell kezeljük, mint egy sztenderd, 60 Hz-es panelt. Az IPS technológiából adódóan jobb oldalra, a bekapcsológombba került az ujjlenyomat-olvasó, fent középen kameralyukba helyezték el a 16 megapixeles szelfikamerát a kijelzőn.

SzínekSzínekSzínekSzínek Színek [+]

Hátul a főkamera 64 megapixeles, mellette két darab 2 megapixeles segéd kapott helyet, az egyik a mélységszenzor, a másik pedig a makró, ahogy azt rengeteg mobilból ismerhetjük már. A Honor X20 SE akkumulátora 4000 mAh kapacitású, és 22,5 Wattos gyorstöltést támogat, szoftveres oldalon az Android 11 kerül rá a Magic UI 4.1-gyel, és ha a modell eljut Európába, minden bizonnyal a GMS sem marad majd el belőle. Kínai árakat tudunk mondani: RAM-tól függően 83 vagy 91 ezer forintnak megfelelő 1800 vagy 2000 jüant kell érte fizetni, a vevő fekete, zöld, rózsaarany és ezüst színeket választhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Hamarosan itt a Honor X20 SE

    A Honor 50 SE alá pozícionálhatják a fotón is látható mobilt, de azért a 90 Hz-es kijelzőt és a gyorstöltést nem hagyják ki belőle.

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

Hirdetés