MWC 2021: Hamarosan jöhet az új Honor első, igazi csúcsmodellje

Optikai képstabilizálás nélkül, középkategóriás hardverrel nem épp egy zászlóshajó a Honor 50 Pro, de a Magic-széria hozhat egy valódi prémiummobilt.

Nagyon vártuk a független Honor első mobiltrióját, és bár jó ár/érték arányú készülékeket ismerhettünk meg bennük Google-csomaggal, 120 Hz-es kijelzőkkel, villámgyors tölthetőséggel és 108 megapixeles főkamerával, a valódi csúcsmodellek szintjétől még a legkomolyabb változat, a Honor 50 Pro is messze áll: nagyon hiányzik belőle egy komolyabb hardver, egy széleskörűbben használható kameratrió, és számos egyéb apróság.

Ez volt a Honor Magic 2, hosszú kihagyás után újabb csúcsmodellt hozhat a gyártó
Ez volt a Honor Magic 2, hosszú kihagyás után újabb csúcsmodellt hozhat a gyártó [+]

Az igazi csúcsmobil minden bizonnyal a Honor Magic3 lesz, ami egy 2018-as szériát újít meg, és a Honor a Snapdragon 888+ hivatalos bejelentése kapcsán meg is ragadta az alkalmat, és elárulta, ez a chip fog dolgozni a közeljövőben érkező mobilban. Ms. Fang Fei, a cég termékfelelőse egy olyan, kiemelkedő mobilt helyezett kilátásba, ami a legigényesebb felhasználók igényeit elégíti ki, ami ha igaz lesz, vélhetően megváltoztathatja a Honor pozícióját, és kiemelheti őket olyan csúcsmodellekkel, amik a Huawei-éra alatt nem születtek meg.

Borítókép: Honor Magic 2 premier, 2018

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés