Két új Gionee bukkant fel a TENAA adatbázisában

Hirdetés

Itthon viszonylag ritkán találkozhatunk Gionee néven futó mobilokkal, de rendszeres olvasóink tudhatják, hogy Allview márkajelzéssel azért időről időre felbukkannak ezek a készülékek, a román székhelyű cégnek már hazai webshopja is van. Elképzelhető, hogy a TENAA-nál felbukkant két új Gionee is eljut majd kis hazánkba, egyelőre viszont még be sem jelentették őket, így csak a kínai hírközlési hatóság adatait vehetjük alapul.

Két új Gionee bukkant fel a TENAA adatbázisában
[+]

A GN5001 névre hallgató modell 5 hüvelykes, 720p felbontású LCD kijelzővel, négymagos, 1,3 GHz-es processzorral, 1 gigabájtnyi RAM-mal és 16 gigabájtos belső tárolóegységgel büszkélkedhet, ez utóbbi microSD kártya segítségével bővíthető. A mobil hátlapjára 8 megapixeles, CMOS szenzorral felszerelt kamera került, az előlapi egység pedig az állítások szerint 5 megapixeles. A 8,6 milliméter vastag, 188 (!) grammos mobil TDD-LTE, FDD-LTE, Bluetooth, Wi-Fi és GPS támogatással jelenhet meg még ebben az évben.

Két új Gionee bukkant fel a TENAA adatbázisában
[+]

A GN9010 nagyobb a testvérénél, 5,5 hüvelykes kijelzője továbbra is 720p felbontású, de nyolcmagos processzor és 2 gigabájtnyi RAM tartozik hozzá, a 16 gigabájtos tárolóegység pedig ennél a modellnél is bővíthető. A hátlapjára piacfüggően 8 vagy 13 megapixeles kamera fog kerülni, mindkét szenzorral 1080p felbontású videót lehet majd rögzíteni. A TDD-LTE, az FDD-LTE, a Bluetooth, a Wi-Fi és a GPS ennél a típusnál is adott, 6,9 milliméteres vastagságához pedig 145 grammos tömeg tartozik majd.

A GN5001 és a GN9010 már nem Kínában, hanem Indiában kerülhet gyártásba, ez magában hordozza azt, hogy a készülékek elsődleges piaca is ez az 1,2 milliárdos lélekszámú ország lesz. Árakat és végleges megjelenési időpontot még nem lehet tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés